معرفی غذاهای ترکیه

معرفی غذای ترکیه ای دلمه ( Dolma )

دلمه ای که با برگ درخت انگور پخته می شود در ترکیه بسیار طرفدار دارد گرچه از خوراک هایی است که در
ایران هم پخته و سرو می شود اما در ترکیه این دلمه ها به صورت باریک تر و شبیه به استوانه درست می
شوند و ادویه های خاصی به آن ها زده می شود.موادی که در این دلمه استفاده می شود مختلف هستند
و به سلیقه ی آشپز بستگی دارد، علاوه بر دلمه ی برگ دلمه هایی با بادمجان، کدو و فلفل دلمه ای هم در
ترکیه پخته می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن